Veiling vaatje haring voor STOPhersentumoren.nl

Sanne Olde Olthof uit Frederiksoord schreef een indrukwekkend boek na een verkeerde diagnose. De opbrengst van het in eigen beheer geproduceerde boek gaat naar STOPhersentumoren.nl

Sanne merkte dat er vanuit de kankerstichting niet gericht onderzoek wordt gedaan naar hersentumoren en ondersteunt daarom deze stichting waarvan de opbrengst 100% naar het door haar uitgekozen onderzoek gaat. 

***

Hoe werkt de veiling?
Iedereen die zich opgegeven heeft krijgt bij aankomst een nummer.

Andries Ophof start op een bepaald moment de veiling met een bedrag voor het vaatje haring. Als je een hoger bedrag wilt uitgeven steek je dat nummer omhoog. De organisatie noteert je bod. Je kunt door bieden, echter je hoogste bod dien je wel te betalen ongeacht of je uiteindelijk het vaatje haring ‘gewonnen’ hebt of niet. Je nummer is gelijk aan de inschrijflijst en gegevens zijn bij ons bekend. Je wordt vanzelf benaderd voor de betaling. Deze gaat rechtstreeks naar Stichting STOPhersentumoren en het specifieke onderzoek welke hieronder verder uitgelegd wordt.

Wens je contant te betalen mag dat ook en kun je je melden bij de organisatie.

Gezamenlijk bieden, bv meerdere bedrijven of ondernemersverenigingen mag ook.

***

Zoals velen in de gemeente Westerveld al weten, heb ik zelf een ongeneeslijke graad 2 hersentumor. 

Drie jaar geleden kreeg ik de prognose van ongeveer tien jaar. 

En daar waar ik eerst zo hard riep; ik steun ieder onderzoek om al die andere mensen nog te kunnen helpen. Kan dit onderzoek mij hopelijk ook nog helpen. 

Maar dan hebben wij, UMC Utrecht en Stophersentumoren een bedrag nodig van € 200.000. 
Dit onderzoek is voor mij dus heel speciaal en op 27 juni hoop ik een zo groot mogelijke check mee te kunnen nemen voor een levensreddend onderzoek. 

Liefs Sanne

P.s. voor meer info over het boek welke Sanne schreef, klik HIER.

***