Veiling vaatje haring voor het Foppe Fonds

Wie kent Foppe de haan niet!
En zijn fonds sluit bijna naadloos aan bij de sociale gedachte van Brasserie PUUR in Diever.

Hoe mooi is het dan om dit jaar de veiling van het vaatje haring te houden voor dit fonds.

Foto: edwinkoorenfotografie.nl

Het Foppe Fonds zet zich in voor jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten.

Sporten geeft jeudige mensen energie en levenslust. De bijdragen aan het Foppe Fonds zorgen voor plezier en zelfvertrouwen.


Hoe werkt de veiling?
Iedereen die zich opgegeven heeft krijgt bij aankomst een nummer.

Andries Ophof start op een bepaald moment de veiling met een bedrag voor het vaatje haring. Als je een hoger bedrag wilt uitgeven steek je dat nummer omhoog. De organisatie noteert je bod. Je kunt door bieden, echter je hoogste bod dien je wel te betalen ongeacht of je uiteindelijk het vaatje haring ‘gewonnen’ hebt of niet. Je nummer is gelijk aan de inschrijflijst en gegevens zijn bij ons bekend. Je wordt vanzelf benaderd voor de betaling. Deze gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Wens je contant te betalen mag dat ook en kun je je melden bij de organisatie.

Gezamenlijk bieden, bv meerdere bedrijven of ondernemersverenigingen mag ook. Geef dit wel aan, anders zijn er verschillende nummers waarop geboden wordt.

Social Media kanalen Foppe Fonds:

Inschrijving Foppe Open 2024
is van start!


Dinsdag 17 september 2024 vindt de 11e editie van het Foppe Open golf- en fundraisingevent, bij BurgGolf in Sint Nicolaasga plaats!

Golfliefhebbers, golfen samen voor het Foppe Fonds en dragen daarmee hun steentje bij aan het kunnen laten sporten van kinderen met een beperking. Het financieel ondersteunen van die kinderen is nodig en zoals beschermheer Foppe de Haan zegt: ‘Als kind wil je natuurlijk graag sporten. Soms is het bijna onmogelijk en dan helpen wij’.
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR FOPPE OPEN.