Terugblik editie 2017

Harrie Boerhof, eigenaar van het gelijknamige tuincentrum in Dwingeloo had zijn modeltuinen ter beschikking gesteld als prachtig decor van HaringParty Westerveld 2017.

Burgermeester Rikus JagerDe opening op vrijdag 16 juni 2017 werd verricht worden door Westerveld burgemeester Rikus Jager die een mooie speech had over de haring zelf en positieve uitwerking op de mens in al zijn vormen. Als gastpreker was gedeputeerde van de provincie Drenthe Henk Brink uitgenodigd. Dhr Brink had het over de verbindingen tussen ondernemers en het belang van dit soort evenementen en het ondernemen in Drenthe in het algemeen.

Naast lichte achtergrond muziek waren er diverse optredens van de band Moorland en werd er een loterij gehouden. De twee daagse schilder cursus van kunstenares Ellen de Jongh uit Uffelte ging naar Aannemersbedrijf Hilco Broekman en de bank voor algemeen gebruik ging naar Pedicure en Schoonheidssalon Mariëlle in Wilhelminaoord.

PinkWalkgroep Diever Veiling vaatje haringPinkWalkgroep Diever was het goede doel voor de opbrengst van de veiling van een vaatje haring en een prachtig schilderij van Ellen de Jongh deze gingen gezamenlijk voor 1150,- weg! Vaatje haring ging naar Ondernemersvereniging Vledder en het schilderij naar Installatie bedrijf Klok – Sanidrome. De gehele middag werd perfect aan elkaar gepraat door ceremoniemeester Hans Ike.

De haringen die over waren zijn via OVD Diever aangeboden aan bejaardenhuis Jan Thijs Seinenhof te Diever.