Terugblik editie 2019

                  HaringParty Ondernemersfonds Westerveld
                                                2019 een succes.
                                       

Frederiksoord – zonder prachtig weer was de haringparty toch wederom een mooi evenement. Het inspirerende openingswoord van Minne Wiersma (directeur Maatschappij van Weldadigheid) werd gevolgd door een spectaculaire act van stemkunstenaar Niek Boes. Geboeid stond men te kijken en luisteren naar deze internationale artiest.

Mede geholpen door de locatie, Logement & Gasterij Frederiksoord, was de sfeer daarna los en ontspannen. Het netwerken kon beginnen op dit gratis evenement voor ondernemers en gemeente bestuurders binnen de Westerveld.

De heerlijke hapjes -zeker niet alleen haring- en drankjes werden dit jaar verzorgd door Logement & Gasterij Frederiksoord, Restaurant en catering de Tippe en Bowling & Restaurant Het Meer.

Ronald Visser van BATS uitzendbureau verzorgde de veiling van het vaatje haring. Dit jaar was het goede doel: Paard en Erfgoed. Het bedrag dat werd opgehaald was 680,- en betaald door Ludwin Vos van Kuiper en Vos Bouw.

Financieel werd de bijeenkomst wederom mogelijk door Ondernemersfonds Westerveld welke nu ook in de naam van het informele netwerk bijeenkomst terugkomt.