Restaurant en Bowling Het Meer, Vledder

Home

Wie in hartje Vledder rondkijkt, kan horecacomplex Het Meer niet missen. Het luxe à la carte restaurant aan de Brink is één geheel met de eronder gelegen hypermoderne LED-bowling. Eigenaar Harrie de Jong bouwde zijn eveneens hier gevestigde Hotel Brinkzicht in een jaar tijd compleet om tot een voor de regio toonaangevend horecabedrijf. Harrie: “De metamorfose spruit voort uit onze droom om koploper in de Drentse horecamarkt te worden, zodat we entertainment en uitgaan in de regio nieuwe impulsen kunnen geven.”

Smaak voor de streek

Met het op en top nieuwe à la carte restaurant wil Harrie iets onderscheidends in de markt zetten. “We mixen authentieke gastvrijheid met modern comfort, design en uiteraard heel lekker eten,” legt hij uit. “Het interieur is ontworpen met eigentijdse chic en subtiele kleurnuances. Dat geldt ook voor Hotel Brinkzicht, dat in dezelfde nieuwe stijl compleet is meeverbouwd.” Het bijbehorende eigen touringcarbedrijf timmert ook stevig aan de weg en biedt gasten transfers heen en terug, excursies en uitstapjes. Op de menukaart van Het Meer staan overigens lekker veel gerechten met duurzame lokale ingrediënten.

Hypermoderne LED-pret

De duurzaam gebouwde LED-bowling is spraakmakend, zegt Harrie: “We hebben er een hypermoderne, spetterend gezellige bowling van gemaakt. Als je de trap of lift naar beneden neemt sta je middenin de laatste lasersnufjes, een spectaculaire sound- en beamershow en speciale luchtdruktechnologie met het stroomverbruik van een mobiele telefoon. Wist je dat we officiële wedstrijdbanen hebben?” Bowling Het Meer is een entourage die het waard is om even goed op je in te laten werken. Dat kan chillend aan de bar of in de sfeervolle zitgelegenheid. Met een tintelfris drankje erbij en, Harrie, misschien een lekker verse haring?

Website: www.hetmeer.nl