Overnachten Aangenaam – Olde Horst / Zaalhuur Auberge le Monde Diever

B&B appartementen groepsaccommodatie Aangenaam - Olde Horst zaalhuur Auberge le MondeSerge Bierhuizen is voorzitter van HaringParty Westerveld. Sinds eind 2015 uit de Belgische Ardennen (8 jaar eigenaar van een overnachtingsadres en een organisatie bureau aldaar geweest) zag hij een stukje van zijn vroegere werk als evenementen en activiteiten manager terug in het werk voor de organisatie van HaringParty Westerveld.
In Diever zijn Serge en zijn vrouw Josette in 2016 Aangenaam – Olde Horst (appartementen, B&B en groepsaccommodatie), Auberge le Monde (feestzaal en feestorganisatie) begonnen en december 2017 indoor speelparadijs Monkey Town in Zwolle.

Aangenaam – Olde Horst in Diever heeft appartementen, B&B en kan het gehele complex (3000m2 met vakantie boerderij, bar/zaal Auberge le Monde, grote schuur, speelveld en speeltuin) als groepsaccommodatie afgehuurd worden.
De specialiteit van familie Bierhuizen zijn echter de geheel verzorgde familie, vrienden of bedrijven arrangementen.
Website: www.aangenaam-oldehorst.nl

Zaalhuur/feestorganisatie Auberge le Monde ligt apart van de vakantieboederij waar de kamers en appartementen zich bevinden en kan ook apart gehuurd worden voor feesten en partijen. Tevens helpen Serge en Josette graag mee om het ideale bedrijfsuitje, vriendenuitje of familie uitje te helpen organiseren. BBQ, Ofyr (haard en BBQ in 1) of de Australische BBQ Auspit, zijn de specialiteiten van het huis. Ideaal gelegen midden in Diever, dus centraal voor Westervelders die iets te vieren hebben met eenĀ  gezelschap tot ongeveer 50 a 60 personen.
Website: www.zaalhuur-drenthe.nl

Monkey Town Zwolle heeft 2000m2 indoor speel plezier te bieden. Serge en zijn vrouw Josette draaien deze sinds december 2017. Verdeeld over een minizone, trampoline arena en een funpark. De 400 zitplaatsen en een prettige horeca maken het kinderparadijs tot het perfecte uitnodiging voor een dagje weg met de kinderen.
Het geheel is ideaal gelegen vlakbij afrit Zwolle zuid, achter de woonboulevard.
Website: www.monkeytownzwolle.nl

ZOOVER AWARD WINNAAR AANGENAAM - OLDE HORST UIT DIEVER
https://www.aangenaam-oldehorst.nl/
Monkey Town Zwolle www.monkeytownzwolle.nl