Overnachten Aangenaam – Olde Horst / Aangenaam Catering Etentainment

Serge Bierhuizen organiseert al voor de zesde keer in samenwerking met elke keer verschillende (horeca) ondernemers HaringParty Ondernemend Westerveld.

Josette en Serge zijn eind 2015 vanuit La Roche en Ardenne (Belgische Ardennen) na de verkoop van een B&B en een organisatie bureau aldaar in Diever komen wonen. Direct na een flinke verbouwing Aangenaam – Olde Horst (appartementen, B&B en groepsaccommodatie), Auberge le Monde (bar, vergaderruimte, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, familieuitjes ) begonnen, december 2017 indoor speelparadijs Monkey Town in Zwolle geopend, in 2022 Aangenaam Catering Etentainment opgezet en sinds 2023 wederom in het buitenland actief met o.a. verhuur van een verblijf.

ZOOVER AWARD WINNAAR AANGENAAM - OLDE HORST UIT DIEVER

Aangenaam – Olde Horst in Diever heeft appartementen, B&B en kan het gehele complex (4000m2 met vakantie boerderij, bar/zaal Auberge le Monde, grote schuur, speelveld en speeltuin) als groepsaccommodatie afgehuurd worden. De specialiteit van familie Bierhuizen zijn echter geheel verzorgde familie, bedrijfs en vrienden arrangementen.
Website: www.aangenaam-oldehorst.nl

Bedrijfsuitjes geheel verzorgde groepsarrangementen en Auberge le Monde ligt apart van de vakantieboederij waar de kamers en appartementen zich bevinden. De gezellige bar, overdekte terras met haard en ruim terrein erom heen. Ideaal voor de kerstborrel of bouwvakborrel, bedrijfsuitje, heidagen, vriendenuitje of familie uitje. Samen met het BBQ catering bedrijf een mooie combinatie. Ideaal gelegen midden in Diever, dus centraal voor Westervelders die iets te vieren hebben met een  gezelschap tot ongeveer 50 personen.
Website: www.zaalhuur-drenthe.nl

Aangenaam Catering is een verlenging van de werkzaamheden bij Aangenaam Olde Horst en Auberge le Monde. De diverse BBQ vormen zijn zeer gewaardeerd en kan nu ook op iedere andere lokatie aangeboden worden. Alles ambachtelijk en wordt verzorgd vanuit de fraaie foodtrucktrailer door voormalig slager Serge.
Website:
www.aangenaam-catering.nl


Monkey Town Zwolle heeft 2000m2 indoor speel plezier te bieden. Opgezet door Serge en zijn vrouw Josette en bestaat sinds december 2017. Verdeeld over een minizone, trampoline arena, een funpark, lasergame, escaperoom en schatkamer. De 450 zitplaatsen en een prettige horeca maken het kinderparadijs tot het perfect dagje weg met de kinderen. Het geheel is ideaal gelegen vlakbij afrit Zwolle zuid, achter de woonboulevard.
Website:

www.monkeytownzwolle.nl

Naast vastgoed in Nederland zijn Serge en Josette zich gaan oriënteren op het buitenland. Zo is er o.a. een appartement van hun nabij Málaga te huur. Ideaal als je van golfen, wandelen, fietsen, strand of leuke plaatsjes houdt.
Website:
www.appartement-mijas.nl