Brasserie PUUR in diever


PUUR in Diever is dé brasserie waar iedereen zichzelf mag zijn. Op een unieke locatie tussen dorp en bos kun je bij PUUR even heerlijk ontspannen onder het genot van een kopje verse koffie, een (h)eerlijke lunch of een gezellige borrel- of tapasplank.

PUUR zijn onze producten die we waar mogelijk lokaal afnemen. Kwalitatieve producten en smakelijke gerechten die met liefde zijn gemaakt.

PUUR zijn ook onze medewerkers die bij ons alle kans krijgen zich te ontwikkelen. Wij zijn een sociaal horecabedrijf. Dat zie je en ervaar je.

PUUR in Diever is een plek waar iedereen welkom is. Om te werken, om dagbesteding te krijgen, om vrijwilligerswerk te doen, om te eten en te drinken, om te socialiseren, om te leren, om zich te laten informeren; om te zijn.

PUUR in Diever is een sociale onderneming. In onze brasserie bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek in de samenleving. Die maatschappelijke waarde staat bij ons voorop.

Onze sociale missie gaat ver: wij creëren een sociale plek in Diever waar iedereen zichzelf mag zijn. Een plek waar verbinding centraal staat. Verbinding tussen deelnemers, medewerkers, klanten en lokale leveranciers.

Brasserie PUUR in Diever is gelegen aan Bosweg 2a. Inpandig is ook de TIP van Diever.